Charton Lupért Hellsing Okul Müdürü & Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü & Sly. Bina Sorumlusu &Vampir & Admin
Mesaj Sayısı : 67 Rp Yaşı : 35 Kayıt tarihi : 29/03/09 Rp Partneri : - Asa : Bilgeliğin Gücü Kan Durumu : Safkan
Konu: İstekleriniz Paz Mart 29, 2009 11:45 pm
Emily De Curtis Eğitim Müsteşarı
Mesaj Sayısı : 11 Rp Yaşı : 29 Kayıt tarihi : 30/03/09 Rp Partneri : | ArAnIyOr | Asa : | DeĞiŞeN rİtİmLeR | Kan Durumu : | SaFkAn |
Konu: Geri: İstekleriniz Salı Mart 31, 2009 1:48 am
İmza boyutu çok saçma. İmza boyutu o kadar ince ki kullanıcılar hiç kullanmasın daha iyi. 500X300 olarak imzanın değiştirilmesini istiyorum. O boy ise Bkz: Benim imzam...
Charton Lupért Hellsing Okul Müdürü & Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü & Sly. Bina Sorumlusu &Vampir & Admin
Mesaj Sayısı : 67 Rp Yaşı : 35 Kayıt tarihi : 29/03/09 Rp Partneri : - Asa : Bilgeliğin Gücü Kan Durumu : Safkan
Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Nis. 01, 2009 12:08 am
Emily De Curtis demiş ki:
İmza boyutu çok saçma. İmza boyutu o kadar ince ki kullanıcılar hiç kullanmasın daha iyi. 500X300 olarak imzanın değiştirilmesini istiyorum. O boy ise Bkz: Benim imzam...
İsteğiniz kabul edilmiştir...
Genevieve Uranusé Black Slytherin 3. Sınıf
Mesaj Sayısı : 4 Rp Yaşı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09 Rp Partneri : ## Asa : Gizemli Övgü Kan Durumu : Safkan
Mesaj Sayısı : 19 Rp Yaşı : 22 Kayıt tarihi : 01/04/09 Rp Partneri : | Leonard Vincent Hellsing | RuHuMuN sAhİbİ | Asa : | ZeKaNıN sIrRı | Kan Durumu : | SaFkAn |
Benim vampir olduğum neden hala görünmüyor? Diğer vampir üyelerin rütbelerinin yanına yazılmış. Yazarsanız sevinirim.. ( kusura bakmayn çok soru soruyorum ama )
Benim vampir olduğum neden hala görünmüyor? Diğer vampir üyelerin rütbelerinin yanına yazılmış. Yazarsanız sevinirim.. ( kusura bakmayn çok soru soruyorum ama )
Bu sizin için bir sorun mu??? Halledeceğim, bu aralar biraz yoğunum...