Leonard Vincent Hellsing Sihir Bakanı & Vampir & Admin
Mesaj Sayısı : 45 Rp Yaşı : 23 Kayıt tarihi : 30/03/09 Rp Partneri : Kelley Bella Swan _Bana aiT_ Asa : Karanlık Hırs Kan Durumu : Safkan
| Konu: Hellsing Aile'si Alımları Ptsi Mart 30, 2009 6:35 pm | |
| Aile Geçmişi: Hellsing Ailesi'nin ilk mensupları vampir soyundan gelmiştir.Tamamı safkan olan aile 1300 lerin başlarından bu yana süregelmiştir.İçine kapanık bir aile olduğundan bu aile hakkında pek bir şey bilinmemektedir. Aile Üyeleri: Aile Reisi:Leonard Vincent Hellsing Kardeşi: Charton Lupert Hellsing En Küçük Kardeş : Chad Arda Hellsing
En son Leonard Vincent Hellsing tarafından Paz Nis. 19, 2009 12:08 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Charton Lupért Hellsing Okul Müdürü & Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü & Sly. Bina Sorumlusu &Vampir & Admin
Mesaj Sayısı : 67 Rp Yaşı : 35 Kayıt tarihi : 29/03/09 Rp Partneri : - Asa : Bilgeliğin Gücü Kan Durumu : Safkan
| Konu: Geri: Hellsing Aile\'si Alımları Ptsi Mart 30, 2009 6:39 pm | |
| | |
|
Mesaj Sayısı : 45 Rp Yaşı : 23 Kayıt tarihi : 30/03/09 Rp Partneri : Kelley Bella Swan _Bana aiT_ Asa : Karanlık Hırs Kan Durumu : Safkan
| Konu: Geri: Hellsing Aile\'si Alımları Ptsi Mart 30, 2009 6:42 pm | |
| Oliver Wood Kardeş kabul edilmiştir... | |
|
Chad Arda Hellsing Dırdırcı Editörü & Vampir
Mesaj Sayısı : 19 Rp Yaşı : 21 Kayıt tarihi : 18/04/09 Rp Partneri : aranıyor.. ilgilenen pm atsın Asa : Cesaret Alevleri Kan Durumu : safkan
| Konu: Geri: Hellsing Aile\'si Alımları Paz Nis. 19, 2009 12:05 am | |
| Chad Arda Wyler--> Hellsing ailesinin türk asıllı üvey evladı.. en küçük kardeş olabilirim kabul buyrulursa.. | |
|
| Konu: Geri: Hellsing Aile\'si Alımları Paz Nis. 19, 2009 12:06 am | |
| | |
|